Zeki Müren'in yeğeninden O reklama yorum

Oyuncu Çağlar Çorumlu'nun bir banka reklamında Sanat Güneş'i Zeki Müren'i canlandırması izleyicileri ikiye bölmüştü. Tartışma konusu olan o reklam hakkında, Müren'in yeğeni Sevtuğ Olgaç da konuştu.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Oyuncu Çağlar Çorumlu, ilk olarak Cem Yılmaz'ın Arif V 216 filminde canlandırdığı Zeki Müren’e, bu kez bir banka reklamı filminde hayat verdi. Bazılarının beğendiği reklamı, bazı kesimler Müren'in hatırasına yakışmadığı gerekçesiyle eleştirdi.

Zeki Müren’in yeğeni Sevtuğ Olgaç da o reklamı değerlendirdi.

"Böyle bir şeyden haberimiz olmadı, ama olsa bir destek verirdik. Fikir verirdik bir doküman verebilirdik kendilerine. Aksayan şeyler varsa düzeltilmesi için katkımız olurdu. Bunlar yapılmadığı için tabi ki bir kırgınlığımız var."

Ancak Olgaç, reklamı beğendiğini dile getirdi.

"Reklam dönerken duygulanarak, eski anılarım canlanarak onu izledim. Anılar canlanınca reklama daha sempatik gözle bakmaya başladım. Ayrıca reklamda oynayan Çağlar önemli bir aktör. Tebrik ederim, güzel oyunculuk yapmış. Bazı yerlerde bir zayıflık görüyorum ama hatırlanması son derece güzel.

Olgaç, reklamda tenkit edilecek bir nokta olmadığını da dile getirdi.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow