Ev hanımı ve emekliler okuyup yorumluyor
Ev hanımları, emekli olmuş doktor, bankacı ve eğitimciler. Hepsi Caddebostan Kültür Merkezi'nde buluşuyor ve kitap okuma günlerine katılıyor. Önce kitabı okuyup daha sonra yorumluyorlar. Okuma günleri 10 yıl önce birkaç kişiyle başladı, yüzlerce kişilik büyük bir aile oldu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Atölye yöneticisi Prof. Dr. Didem Uslu, "Pek çok televizyon kanalında insanlar kavga ederken burada kavga etmemelerine çalışıyoruz." dedi. Okuma atölyesine katılanların çoğu 50 yaş üzeri ve ev hanımı. Ancak öğrenciler ve gençlerinde katılması istekleri arasında. Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki okuma atölyesine her ayın 1. ve 3. Salı günü saat 11:00-13:00 arasında katılabilirsiniz. CNN TÜRK Muhabiri Büşra Cin'in haberi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Mayıs ayında kar sürprizi! Uludağ beyaza büründü
1 MAYIS KARGOLAR AÇIK MI? Bugün kargolar dağıtım yapıyor mu? PTT, Aras, Yurtiçi, MNG, UPS, Sürat kargo çalışma durumu!
Kim der ki 58 yaşında! Salma Hayek'in güzellik sırrı! Fit görünümünü ve pürüzsüz cildini buna borçlu
SIRRINI AÇIKLADI! Uzak Şehir'in Alya'sı Sinem Ünsal formunu bakın neye borçlu...
Damak Zevkine Göre Türk Kahvesi Tarifi! Sade, Orta, Az Şekerli, Şekerli, Sütlü... Bol Köpüklü Türk Kahvesi Nasıl Hazırlanır? İşte Sırrı