Ramazan ayında en çok bu yemek yendi
Ramazan ayını geride bıraktık. İftar ve sahur vakitlerinde en çok tercih edilen yemekler listelendi. Lahmacun zirveye yerleşti. Kanal D Haber'den Ceren Taşdelen ve Burak Yılmaz'ın haberi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
LAHMACUNUN ARDINDAN PİZZA VE HAMBURGER TERCİH EDİLDİ
Acılı acısız fark etmedi. Geçtiğimiz Ramazan ayında da en çok lahmacun yenildi. Çalan her 2 telefondan biri lahmacun sipariş etti. Lahmacunun ardından pizza ve hamburger seçenekleri tercih edildi. Tavuk suyu çorbası ise 3'üncü sırada yer aldı.
PROFİTEROL BÜTÜN TATLILARI GERİDE BIRAKTI
Bu Ramazan profiterol, bütün şerbetli ve sütlü tatlıları geride bıraktı. Sipariş listesinin başında yer aldı. Çikolatalı kıvamı ile damakları tatlandırdı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Kim der ki 58 yaşında! Salma Hayek'in güzellik sırrı! Fit görünümünü ve pürüzsüz cildini buna borçlu
SIRRINI AÇIKLADI! Uzak Şehir'in Alya'sı Sinem Ünsal formunu bakın neye borçlu...
Damak Zevkine Göre Türk Kahvesi Tarifi! Sade, Orta, Az Şekerli, Şekerli, Sütlü... Bol Köpüklü Türk Kahvesi Nasıl Hazırlanır? İşte Sırrı
Dağdan toplanıyor, kilosu 10 bin TL'ye satılıyor! "Bir çok hastalığa iyi geldiğini biliyoruz"
Salep Nasıl Yetişir? Türkiye'de Salep En İyi Nerede Yetişir?