Sıcaktan bunalan güvercin hortumdan akan suyla serinledi
Gaziantep’te sıcaktan bunalan bir güvercin arabasını yıkayan bir vatandaşın tuttuğu hortumdan su içip serinledi. Yürekleri de serinleten o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Gaziantep’te yaşayan Recep Serçe, dün öğlen saatlerinde arabasını yıkamaya başladı. O esnada aracın kaput kısmına konan güvercini fark eden Serçe, hortumdan akan suyu güvercine çevirdi. Aşırı sıcaktan bunalan güvercinin hortuma doğru gelerek su içmesi ve serinlemeye çalışması cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Aracını yıkayan Serçe’nin arabayı yıkamayı bırakarak su içen güvercini hortumdan akan suyla serinletmeye çalışması yürek ısıttı. Kısa sürede sosyal medyada büyük etkileşim alan görüntü binlerce kez beğenildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Van’ın tescilli lezzeti taze otlu peynir raflardaki yerini aldı
Yer Fıstığı Nasıl Yetişir? Türkiye'de Yer Fıstığı En İyi Nerede Yetişir?
2025 DÜNYA EBELER GÜNÜ MESAJLARI: Anlamlı, Resimli Ebeler Günü Mesajları! Facebook, WhatsApp, Instagram...
GENÇLEŞTİREN GÜZELLİK YÖNTEMİ! Doğal kolajen! 'Kırışıklıkları ütü gibi açıyor, cildi güzelleştiriyor'
Mayıs ayında kar sürprizi! Uludağ beyaza büründü