Trafikte kalan ördeklere polis eskortluk yaptı
ABD'de iki ayrı görüntü dikkat çekti. Birinde karşıya geçen ördek ve yavrularına yardım eden Amerikan polisi. Diğerinde ise sıcaktan bunalan K-9 polis köpeği için yapılan ilginç bir uygulama var.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Yavrularıyla karşıdan karşıya geçti
Görüntü sıradışı. Burası Amerika'nın Florida eyaleti. Karayolunda bir ördek ve yavruları, karşıya geçerken yanlarında Amerikan polisi var.
Ördek ve 6 yavrusu karşıdan karşıya geçmeye çalışıyor. Amerikan polisi yolu kapatmış durumda. Ördeklerin önüne araçla set çekilmiş. Ördekler karşıya geçmeye çalışınca onlarla birlikte polis aracı da karşıya geçiyor. Polis eskortuyla olası bir kaza böyle eengelleniyor.
K-9 köpeği sıcaktan bunalınca
Diğer görüntünün adresi ise Connecticut. Sokakta görev alan K-9 polis köpeği Sony'nin pençeleri aşırı sıcaktan zarar görünce ilginç bir çözüm bulunmuş. Köpeğin pençelerine uygun patikler yapılmış. Köpek sokağa öyle çıkarılmış.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
ANNELER GÜNÜ TARİHÇESİ! Anneler Günü nasıl ortaya çıktı?, ilk kez ne zaman kutlandı?
ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN 2025? Anneler Günü yarın (11 Mayıs) mı, hangi gün?
9 MAYIS 2025 CUMA HUTBESİ KONUSU VE PDF METNİ: Bu haftaki Cuma hutbesi konusu ne?
Lezzetli ekmekler köy tandırında pişiyor
BİRİNİN SİZDEN HOŞLANDIĞINI GÖSTEREN 6 İŞARET! Uzman isim tek tek sıraladı! Meğer en büyük aşk belirtisi...