Yolu kapatan arabaları forklift ile kaldırıp fırlattı
İstanbul Arnavutköy'de kilit imalatı yapan firmanın kardeş iki ortağı arasında anlaşmazlık çıkınca, kardeşlerden biri makinelere el koymak için fabrikaya geldi. Kardeşinin girişi araçlarla kapatmasına sinirlenen adam, firmaya ve çalışanlara ait araçları forkliftle kaldırıp yola fırlattı.
Olay, geçtiğimiz çarşamba günü Ballıca Mahallesi'nde bir fabrikada meydana geldi. İddiaya göre, kilit üreten firmanın iki ortağı M.D. ile ağabeyi A.D. arasında bir süredir kavgaya varan anlaşmazlıklar yaşandı. A.D.'nin çalışanlara da şiddet uyguladığı ileri sürüldü. Firmanın 8 çalışanı, kendilerine şiddet uyguladığını iddia ederek A.D.'den şikayetçi oldu.
Son olarak A.D., ağabeyinden ayrılarak fabrikadaki bazı makineleri almak istedi. Buna engel olmak isteyen M.D., şirketin ve bazı çalışanlar, araçları park ettirerek fabrikanın girişini kapattı. Bu duruma sinirlenen A.D., park halindeki biri çalışana, diğeri firmaya ait iki otomobili, fabrikanın forkliftle kaldırarak yola fırlattı. Yolda ters dönen ve forkliftle itilerek sürüklenen iki otomobilde hasar oluştu.
Patronun sinirlenerek park edilen iki otomobili forkliftle kaldırarak yola fırlatması güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. O sırada yoldan araçların geçtiği ve güvenlikçi ve diğer çalışanların olayı izlediği de kameraya yansıyor. Bununla yetinmeyen A.D.'nin tekrar gelerek iki otomobili de forkliftle itip yerde bir süre sürüklediği görülüyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Mayıs ayında kar sürprizi! Uludağ beyaza büründü
1 MAYIS KARGOLAR AÇIK MI? Bugün kargolar dağıtım yapıyor mu? PTT, Aras, Yurtiçi, MNG, UPS, Sürat kargo çalışma durumu!
Kim der ki 58 yaşında! Salma Hayek'in güzellik sırrı! Fit görünümünü ve pürüzsüz cildini buna borçlu
SIRRINI AÇIKLADI! Uzak Şehir'in Alya'sı Sinem Ünsal formunu bakın neye borçlu...
Damak Zevkine Göre Türk Kahvesi Tarifi! Sade, Orta, Az Şekerli, Şekerli, Sütlü... Bol Köpüklü Türk Kahvesi Nasıl Hazırlanır? İşte Sırrı