Yükselen korkularımızı nasıl dizginleriz?
Hayatımızın bir parçası oldu korkular ve kaygılar. Bunlardan kaçarak ve bunlara dair süreci zorlaştırarak yaşamak yerine daha güzel seçenekler var. Deprem, ekonomi, seçimler ya da aşktan paraya hayatın tüm genel detayı hakkında yükselen kaygı ve korkuları dizginlemenin yolu ondan yine korkmak ve kaçmak değil, onunla yaşamayı öğrenmektir.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İnsan korkulacak şeyden korkarken ondan korkmaktan da korkar mı? Bu videoda Betül Yergök sizlere korku ve kaygıları dizginlemek için onlarla nasıl uyumlanmamız gerektiğini, mevcut dönemde daha çok yükseliş yaşayan bu duyguları anlamanın ve çözümlemenin yollarının da yine bizde olduğunu ve bunu da nasıl yapabileceğimizi aktarıyor.
‘Hikayedeki Seni Bul’ ve ‘İnsanın Asıl Sınavı Kendisidir’ kitaplarının yazarı Betül Yergök, hem avukat hem yaşam koçu ve nörobilim mentorudur. Tüm duygu ve davranışlarımızın, tüm yaşam sürecimizin beyindeki seyrini, beynin yönetimini ve daha iyi bir hayat için iyi bir “Beyin Orkestrası Şefi” olmayı anlatıyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Lezzetli ekmekler köy tandırında pişiyor
BİRİNİN SİZDEN HOŞLANDIĞINI GÖSTEREN 6 İŞARET! Uzman isim tek tek sıraladı! Meğer en büyük aşk belirtisi...
Mangalı neden hep erkekler yakar? İşte bu tutkunun ardındaki bilimsel gerçek
Zeytin Nasıl Yetişir? Türkiye'de Zeytin En İyi Nerede Yetişir?
Van’ın tescilli lezzeti taze otlu peynir raflardaki yerini aldı