Yüzüne asit atılan Monica Singh hayatını CNN TÜRK'e anlattı
Aydın Doğan Vakfı'nın bu yılki "Güçlü Kızlar Güçlü Yarınlar" konferansının en önemli konuklarından biri, 2005 yılında yaşadığı asit saldırısında vücudunun yüzde 65'i yanan Monica Singh'di. CNN TÜRK'e konuşan Singh, "Ben kurban olmamayı seçtim, kendi hayatımı yeniden dizayn ettim. Bütün kızlara da bunu tavsiye ediyorum" dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
2005 yılında Hindistan'da bir adamın evlenme teklifini reddetti. O da onu kovaladı, bir gün yolda sıkıştırdı ve iki kişiyle birlikte yüzüne asit attı.
Monica Singh'in hayatı ondan sonra bambaşka oldu.
21 yaşındaki genç kadının vücudunun büyük bir bölümü yandı. Tam 46 kez ameliyat oldu. Ama hiç hayata küsmedi, hiç yılmadı.
Hayat tecrübesini İstanbul'da "Güçlü Kızlar" konferansında anlattı.
Monica babasının adını verdiği vakıfla güç aldı, Parsons Design okulunu bitirip modacı oldu, hatta bu sene New York Moda Haftası'nda podyuma bile çıktı. İstanbul'da kızlara "Pes etmeyin, güç içinizde" dedi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Diyadin'in kalbindeki sessizlik; Meya Mağaraları
Geleneksel Turşular Bilime Konu Oldu! Tarımda Pestisitlere Alternatif Olabilir
KENE KOVUCU SPREY! Bu karışım keneleri uzaklaştırıyor! Keneye karşı doğal çözüm, etkili ilaç!
KENE ISIRIĞI BELİRTİLERİ: Kene ısırığı nasıl belli olur? Kene ısırığında ilk yapılması gereken nedir? Keneden korunmak için ne yapmalıyız?
BABALAR GÜNÜ NE ZAMAN 2025, BU PAZAR MI? 15 Haziran Babalar Günü Hediye Önerileri!