hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2023 Anneler Günü ne zaman, bugün mü? Anneler Günü tarihi hangi gün, ayın kaçında?

    2023 Anneler Günü ne zaman, bugün mü Anneler Günü tarihi hangi gün, ayın kaçında
    expand

    Anneler Günü tarihi mayıs ayının ikinci haftasında bu özel günü kutlayacak kişiler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, bu yıl Anneler Günü ne zaman? İşte 2023 Anneler Günü tarihi ile ilgili bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Her yıl mayıs ayının ikinci pazar gününde kutlanan Anneler Günü’nde anlamlı hediyeler mesajlar ile birleşerek en değerlik varlıklara verilecek. Geçtiğimiz yıl Ramazan ayına denk gelen Anneler Günü bu yıl seçime denk gelecek. İşte hediyelerin takdim edileceği o gün…

    ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN 2023? ANNELER GÜNÜ TARİHİ

    2023 yılında mayıs ayının ikinci pazarı 14 Mayıs 2023 Pazar günü olacak. Dolayısıyla Anneler Günü 14 Mayıs 2023 Pazar günü kutlanacak.

    ANNELER GÜNÜ MESAJI: KISA, UZUN, DUYGUSAL VE RESİMLİ ANNELER GÜNÜ SÖZLERİ 2023

    Bu yıl annesinin, kaynanasının, ablasının ya da anne adaylarının anneler gününü kutlamak isteyen kişilerin tercih edebilecekleri bazı mesajları ise şöyle:

    “Büyüyen ailemize her zaman yüreğini, ruhunu ve daha fazlasını verdiğin için her zaman en iyisi için çabaladığın için teşekkür ederiz.” Meleğim anneler günün kutlu olsun, seni seviyorum.

    Sen bana sadece abla değil aynı zamanda anne de oldun. Üzerimizde emeğin çok büyük canım ablam, anneler günün kutlu olsun.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    “Hiçbir zaman hayal kırıklığına uğramadım. Asla görmezden gelemem. Biliyorum hep benim için buradasın! Anneler Gününde sevgilim, canım anneme sevgiler!”

    “En harika arkadaşlarımdan biri, gezegendeki en harika annelerden birisin! Anneler Günün kutlu olsun!”

    “Günümü aydınlatan ve hayatımı anlamlandıransın. Seninle gülümsemeden bir gün geçirmeyi hayal edemiyorum. Anneler Günün kutlu olsun!”

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow