Polis onları arıyor: Bir tır dolusu çikolata çaldılar

Almanya'da içinde 20 tonluk Nutella ve çikolata olan bir tır römorku çalındı. Çalınan 20 tonluk ürünlerin yaklaşık 70 bin euro değerinde olduğunu açıklayan polis, bilgi sahibi olanlardan yardım talep etti.
Almanya'nın orta bölgelerindeki Neustadt kasabası, hafta sonunda sıra dışı bir hırsızlık olayına sahne oldu.
İçinde Nutella, Kinder Sürpriz yumurta ve diğer çikolata ürünleri olan bir tır römorku çalındı. Çalınan 20 tonluk ürünlerin yaklaşık 70 bin euro değerinde olduğunu açıklayan polis, kayıp römorkla ilgili bilgi sahibi olanlardan yardım talep etti.
Yapılan açıklamada, "Alışılmadık yollardan büyük miktarda çikolata teklif edilen herkes, acilen polise bildirimde bulunsun" denildi.
DW'nin haberine göre, yetkililer, römorkun muhtemelen cumartesi akşamıyla pazar öğle saatleri arasında çalındığını belirtti.
Çikolata alırken bunlara dikkat!
Yerel medyaya konuşan bir polis sözcüsü, hırsızların, içindeki tonlarca yükten ötürü römorku ancak başka bir kamyonla çekmiş olabileceklerini ifade etti. Yetkililer, yaklaşık 25 kilometre uzaklıktaki Weimar kentinde hafta sonunda çalınan boş kamyonla bu hırsızlık olayı arasında bağlantı olup olmadığını araştırdıklarını açıkladı.
Öte yandan Almanya'nın kuzeyindeki Wittenburg kasabasında ise cumartesi sabahı içinde 30 tonluk meyve suyu bulunan bir römork çalındı. Polis, hırsızlıkla ilgili olası görgü tanıklarına ulaşmaya çalışıyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Diyadin'in kalbindeki sessizlik; Meya Mağaraları
Geleneksel Turşular Bilime Konu Oldu! Tarımda Pestisitlere Alternatif Olabilir
KENE KOVUCU SPREY! Bu karışım keneleri uzaklaştırıyor! Keneye karşı doğal çözüm, etkili ilaç!
KENE ISIRIĞI BELİRTİLERİ: Kene ısırığı nasıl belli olur? Kene ısırığında ilk yapılması gereken nedir? Keneden korunmak için ne yapmalıyız?
BABALAR GÜNÜ NE ZAMAN 2025, BU PAZAR MI? 15 Haziran Babalar Günü Hediye Önerileri!