Devlet korumasındaki çocuklara tatil sürprizi

Mersin'de Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu’nda kalan çocuklar, moral ve motivasyonlarının yüksek tutulması amacıyla karne hediyesi olarak Eskişehir gezisiyle ödüllendirildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, devlet korumasındaki çocukların moral ve motivasyonlarının yüksek tutulması amacıyla karne hediyesi olarak tatil programı hazırlandı.
Eskişehir'e geziye götürülen çocuklar, ilk etapta Haller Gençlik Merkezi, Kurşunlu Cami ve Külliyesi, Lüle Taşı Müzesi ve Atlıhan Lületaşı El Sanatları Çarşısı ile Cumhuriyet Tarihi Müzesi’ni gezdi.
Çocuklar, Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi’nde Mustafa Kemal Atatürk'ün yanı sıra yerli ve yabancı devlet adamları, sanatçılar, medya mensupları ve sporcuların canlı hissi veren heykellerini inceledi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Gezi sayesinde karne sevinçleri ikiye katlanan öğrenciler, Eti Sualtı Dünyası'nı da ziyaret etti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Diyadin'in kalbindeki sessizlik; Meya Mağaraları
Geleneksel Turşular Bilime Konu Oldu! Tarımda Pestisitlere Alternatif Olabilir
KENE KOVUCU SPREY! Bu karışım keneleri uzaklaştırıyor! Keneye karşı doğal çözüm, etkili ilaç!
KENE ISIRIĞI BELİRTİLERİ: Kene ısırığı nasıl belli olur? Kene ısırığında ilk yapılması gereken nedir? Keneden korunmak için ne yapmalıyız?
BABALAR GÜNÜ NE ZAMAN 2025, BU PAZAR MI? 15 Haziran Babalar Günü Hediye Önerileri!