Datça orman yangınları

2-B gündemdeyken yangınların ardı arkası kesilmedi. 2012'ye yine orman yangınları damgasını vurdu. Datça da aynı yer 12 kez yakıldı. Bugüne kadar en fazla yakılan yer ünvanın aldı.
Datça Türkiye nin en güzel yerlerinden biri. Bu güzel yerde yer edinmek isteyenlerin aç gözlülüğü bir güzelliği daha yok olmasına neden oluyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Datça'ya yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan Emecik mevki 1.5 ay içerisinde üst üste tam 12 kez yakıldı. Her yangın güçlükle söndürülebildi.
Yangınlar sonrası 2 kişi şişme bot ve benzin bidonlarıyla birlikte yakalandı ama delil yetersizliği nedeniyle serbest bırakıldılar.
Kasıtlı çıkan yangınlar üzerine Orman Bakanlığı bu yanan bölgenin yeniden ağaçlandırılacağını açıkladı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Antep Fıstığı Nasıl Yetişir? Türkiye’de En İyi Nerede Yetişir ve Nasıl Yetiştirilir?
Bilim insanları ortaya çıkardı: Bu tam olarak cinayet!
Eğitim hayatları da birlikte geçti: İkizler doktor oldu
Gözaltına alınmamak için yaptıkları şoke etti! Vurularak yakalandı
2 bin yıl sonra ilk kez seyirciyle buluştu