"Dünyanın en çirkin köpeği" öldü

Dünyanın en çirkin köpeği öldü
expand

ABD'de dünyanın en çirkin köpeği olarak tanınan Yoda öldü.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Evcil hayvanlarını kaybeden insanlar, genellikle sadık dostlarının "iyi ve sevimli özelliklerini" anlatır, ancak Yoda adlı köpek öldüğünde arkasında çok da hoş olmayan bir unvan bıraktı: "2011 Dünyanın En Çirkin Köpeği Yarışması Şampiyonu".

Kısa ve yoluk tüyleri, ağzından sarkan uzun dili ve çırpı bacaklarıyla unvanının hakkını veren Yoda'nın, 15 yaşında uykusundayken öldüğü belirtildi. Terry Schumacher tarafından bir apartmanda bulunana kadar zorlu bir hayatı olduğu söylenen Yoda, ABD'de yapılan yarışmada 1000 dolara ve boyundan büyük bir kupaya sahip olmuştu.

Katıldığı televizyon programlarından sonra büyük üne kavuşan Yoda'nın unvanını, Haziran ayında yapılacak yeni yarışmaya kadar koruyacağı belirtildi.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow