Dünyanın en güçlü adamları geliyor

Dünya’nın en önemli güç yarışması olarak kabul edilen World’s Strongest Man’ in eleme turu İstanbul'da yapılacak. ‘Giants Live’, farklı ülkelerin en güçlü sporcularının katılımı ile 17 Ekim 2010 Pazar günü, KüçükÇiftlik Park’ta CNN TÜRK’ün sponsorluğunda gerçekleştirilecek.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Onlarca dünya rekoruna imza atan ve gücün limitlerini zorlayan bu muhteşem yarışmaya katılacak olan İngiltere, İsveç, Norveç, İzlanda, Ukrayna, Romanya, Bulgaristan’ın en güçlüleri ve tabi ki Dünya’nın en güçlüsü Litvanyalı dev Zydrunas Savickas gövde gösterisi yapacak.
Devler, araba kaldırma, 200 kiloluk Dünya rekoru denemesi yapılacak olan Apollo Aksı, fıçı taşıma, kütük kaldırma, Husafell taşı ve finalde tabi ki Atlas taşları gibi birbirinden zor parkurlarda ter dökecekler.
Galip gelen dev, 2011 Dünya Finalleri’ne katılma hakkı kazanacak.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Antep Fıstığı Nasıl Yetişir? Türkiye’de En İyi Nerede Yetişir ve Nasıl Yetiştirilir?
Bilim insanları ortaya çıkardı: Bu tam olarak cinayet!
Eğitim hayatları da birlikte geçti: İkizler doktor oldu
Gözaltına alınmamak için yaptıkları şoke etti! Vurularak yakalandı
2 bin yıl sonra ilk kez seyirciyle buluştu