Dünyanın en medeni güzeli

"2009 Dünya Medeniyetler Kraliçesi Güzellik Yarışması" İzmir'de yapıldı. Yarışmaya, 19 ayrı ülkeden gelen mankenler katıldı. Yarışmayı Norveçli güzel May Britt Jensen kazandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Hilton Oteli'ndeki etkinlikte, Türkiye, Kuveyt, Arnavutluk, Norveç, Danimarka, Hindistan, İsviçre, Yunanistan, Ukrayna, Özbekistan, Tataristan, Romanya, Azerbeycan, Kazakistan, Rusya, Belarus, Litvanya, İzlanda ve Türkmenistan'dan katılan mankenler birinci olmak için yarıştı.
Norveçli May Britt Jensen'in birinci olduğu yarışmada, Kuveyt'ten gelen Natavan Elekberova ikinciliğe, Türkmenistanlı Aliya Matkazina ise üçüncülüğe layık görüldü.
Hindistanlı Saira Kaur'un "Dostluk Kraliçesi" seçildiği organizasyonda, Yunanistanlı Virginia Ramona Stanecsu da "Barış Güzeli" olarak taç giydi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Antep Fıstığı Nasıl Yetişir? Türkiye’de En İyi Nerede Yetişir ve Nasıl Yetiştirilir?
Bilim insanları ortaya çıkardı: Bu tam olarak cinayet!
Eğitim hayatları da birlikte geçti: İkizler doktor oldu
Gözaltına alınmamak için yaptıkları şoke etti! Vurularak yakalandı
2 bin yıl sonra ilk kez seyirciyle buluştu