Erkek olarak girdiler, kadın kılığı ile çıktılar

Erkek olarak girdiler, kadın kılığı ile çıktılar
expand
KAYNAKCihan Haber Ajansı

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde eve giren 2 hırsız, erkek kıyafetleri ile girdikleri evden kadın giysileri ile çıktı. O anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Olay Çaycuma ilçesi Gökçetabaklar köyünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, H.G isimli ev sahibinin şehir dışında olduğunu fırsat bilen 18 yaşındaki A.D. ve 17 yaşındaki M.A. gece saatlerinde eve girdi.

LCD televizyon ve 1 adet av tüfeği aldıktan sonra yakalanmamak için kadın kıyafetleri giyen 2 zanlı evden ayrıldı.

Olayın meydana gelmesinin ardından hırsızlıkla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, güvenlik kameralarından aynı köyde ikamet eden 2 zanlının kimliğini tespit etti. A.D. ve M.A. yapılan operasyonla çaldıkları malzemelerle birlikte yakalandı.

Jandarma karakolunda ifadeleri alınan ve adliyeye sevk edilen 2 zanlı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow