Burası Pamukkale değil, Ardahan!
Soğuk havanın etkili olduğu Ardahan’da göl, nehir ve çeşmelerden akan suyun buz tutması, Pamukkale’yi andıran görüntüler oluşturdu. (Fotoğraflar: DHA)
Haberin Devamı
/

/

Ardahan’da soğuk hava koşulları, hayatı olumsuz etkiliyor.
Haberin Devamı
/

Gece hava sıcaklığının eksi 24 derece olarak ölçüldüğü kentte hayat durma noktasına geldi.
/

Halilefendi Mahallesi’nde bulunan çeşmelerden ve Ardahan Kalesi kenarındaki kayalıklardan Kura Nehri’ne akan su, soğuk hava sebebiyle buz tuttu. Oluşan görüntüler Pamukkale’yi akıllara getirdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Fırat Bilgin isimli vatandaş, Ardahan’ın kışın ayrı bir güzelliğe büründüğünü söyleyerek, ’’Ardahan yaz aylarında doğal güzellikleri ile ve eşsiz tabiatıyla bilinen bir yer. Kış aylarının soğuk geçtiği ilimiz, soğukların etkisiyle ayrı bir güzelliğe bürünüyor. İşte gördüğünüz gibi burası Pamukkale değil Ardahan. Metrelerce yükseklikte oluşan buz kütleleri Pamukkale’yi aratmıyor" dedi.
/

Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

/

Haberin Devamı
Haberin Devamı