hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İstanbulkart kişiselleştirme ekranı 2024! İstanbulkart kişiselleştirme nasıl, nereden yapılır?

    İstanbulkart kişiselleştirme ekranı 2024 İstanbulkart kişiselleştirme nasıl, nereden yapılır
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    İBB tarafından yapılan açıklamaya göre İstanbulkart sahipleri bundan böyle kartlarını kendilerine özel hale getirebilecek. Bu detay sonrasında "İstanbulkart kişiselleştirme nasıl, nereden yapılır?" sorgulamaları hız kazandı. İBB'nin yeni uygulamasıyla birlikte, İstanbulkart sahipleri kartlarının kaybolması halinde bakiyelerini koruma altına alabilecek. İşte İstanbulkart kişiselleştirme işlemi hakkında bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İstanbulkart kişiselleştirme detayı binlerce kullanıcı tarafından araştırılmaya devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbulkartların kullanıcılar için özel hale getirilebileceğini açıkladı. İstanbulkart kişiselleştirme işlemi yapılarak milli ve dini bayramlarda ücretsiz kullanım hakkı olacak ve kartın kaybolması halinde bakiye koruma altına alına alınacak. Kişiselleştirilmemiş İstanbulkartlar ulaşım ve alışverişlerde kullanılmaya devam edecek ancak İstanbulkart’a özel aktarma, ücret iadesi ve resmi tatillerde ücretsiz seyahat gibi haklardan faydalanamayacak. 

    İSTANBULKART KİŞİSELLEŞTİRME NASIL, NEREDEN YAPILIR?

    İstanbulkart kişiselleştirme, mobil uygulaması üzerinden yapılabilecek. Kişiselleştirme yapmak için uygulamaya giriş yapın ve  ana sayfadan “Kart ekle” alanındaki yönlendirmeleri takip edilerek tanımlama işlemini tamamlayın. Diğer bir yol ise www.bireysel.istanbulkart.istanbul veya www.kisisellestirme.istanbulkart.istanbul adreslerinden gerekli bilgiler doldurularak kartlar kişiselleştirilebilir. Ayrıca 153 ile iletişime geçilerek de kartların kişiselleştirme işlemi yapılabilecek. Kişiselleştirme işlemi sadece kırmızı renkli anonim İstanbulkart'ta yapılabilecek. 

    İSTANBULKART KİŞİSELLEŞTİRME EKRANI İÇİN TIKLAYIN

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow