Kilis'te 23 bini Suriyeli, 55 bin öğrenci karne aldı

Kilis'te 2017-2018 eğitim- öğretim yılının sona ermesiyle 23 bini Suriyeli, 55 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Kilis'te 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Zeki Taşçı İlkokulu'nda tören düzenlendi. Törene Vali Yardımcısı Murat Sarı, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, katıldı.
Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, kentte 55 bin öğrencinin karne aldığını belirterek, "55 bin Türk ve Suriyeli öğrencimiz bugün karne alıyor. 3 aylık bir yaz dönemi var. Çocuklarımızın bu dönemi çok iyi değerlendirmelerini istiyoruz" dedi.
Konuşmaların ardından protokol üyeleri, öğrencilere karneleri ile çeşitli hediyeler verdi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Nohut Nasıl Yetişir? Türkiye'de En İyi Nohut Nerede Yetişir?
Kırlangıç Otu Nasıl Yetişir? Türkiye'de En İyi Kırlangıç Otu Nerede Yetişir?
Fırat Nehri Havzası'nda keşfedilen ters lale Türkiye'nin 56'ncı türü oldu
Gün doğumu ve güneşin göle yansıttığı yakamoz mest etti
Gaziantep'te doğal antibiyotik olarak tüketiyorlar! Grip, nezle iyi gelmediği şey yok! Yılda sadece 3 hafta yapılıyor! İşte damak çatlatan o lezzet