hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MARKET AÇIK MI? Bugün marketler açık mı? BİM ve A101 saat kaçta açılıyor? 10 Nisan 2024 market çalışma saatleri! Çağrı, Migros Marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

    MARKET AÇIK MI Bugün marketler açık mı BİM ve A101 saat kaçta açılıyor 10 Nisan 2024 market çalışma saatleri Çağrı, Migros Marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor
    expand

    Birçok vatandaş 'Bayramda marketler kapalı mı, açık mı?'' sorusuna yanıt arıyor. 2024 Ramazan Bayramının birinci günü bu yıl 10 Nisan 2024 Çarşamba gününe denk geldi. İnsanlar bayram sabahının ilk günü marketlerin çalışma saatlerini sorguluyor. Peki ama zincir marketler kaça kadar açık? ŞOK market, A 101, BİM, Migros, Kim, Seç, Örnek, Carrefour gibi marketler kaçta açılıyor?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ramazan bayramında marketlerin çalışma saatleri araştırılıyor. Ramazan Bayramı, Şeker Bayramı ya da İftar Bayramı, İslam âleminde oruç tutma ayı olan Ramazan ayının ardından üç gün boyunca kutlanan dinî bir bayramdır. Hicrî takvime göre onuncu ay olan Şevval ayının ilk üç gününde kutlanır. Bayramdan bir önceki gün Ramazan ayının son günü olan arifedir.  Özellikle Ramazan Bayramı'nın 1. 2. ve 3. günü marketlerin açılış kapanış saatleri araştırılıyor. Peki, Ramazan Bayramında zincir marketler kapalı mı, açılış-kapanış saatleri nedir?

    Bayramda marketler açık mı?

    Genellikle birçok market bayramın ilk günü kapalı oluyor. BİM, A101 adlı marketler en çok aratılan konular arasında yer alıyor. Bölgeden bölgeye marketlerin çalışma saatleri değişiklik gösterse de BİM, Bayramın ilk günü tatil olacak, 2. günü hizmet vermeye başlayacak. 

    KİM market ise Bayramın birinci günü hizmet vermemişti. Bölgeden bölgeye farklılık göstereceği gibi resmi bir açıklama da yapılmadı.

    Bayramın üçüncü günü ise market çalışma saatlerinin normal şekilde hizmet vermesi bekleniyor. 

    A 101 BAYRAMIN BİRİNCİ GÜNÜ 11:00'da açılıyor. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow