Para değil ama en kötü soyguncu ünvanı aldılar

Belçika'da bir dükkanı soymak isteyen 6 kişi, dükkan sahibi tarafından daha sonra gelmeye ikna edildi. Akşam daha fazla para almak için geldiklerinde karşılarında polis vardı.
Belçika'nın Charleroi kentinde, bir elektronik sigara dükkanını sabah saatlerinde soymaya çalışan altı soyguncu, 'akşama doğru daha çok para olunca gelin' diyen dükkan sahibinin sözünü dinleyince, akşam polis tarafından gözaltına alındılar.
BBC Türkçe'de yer alan habere göre, dükkkanın Didier adlı sahibi kentin dış mahallelerinden birindeki dükkanına giren altı soyguncuya "Şimdi pek para yok. Günün sonunda gelin de size daha çok para verebileyim." dedi.
Ancak sonunda soyguncuların gözaltına alınmasını sağladı.
BBC'ye konuşan Didier "Komedi gibiydi. Şimdi Belçika'nın en kötü soyguncuları diyorlar onlara" dedi.
Didier soyguncular ilk geldiğinde 14 dakika kaldıklarını ve bu süre boyunca soyguncularla dost olmaya çalıştığını anlattı.
Didier "Biraz itiş kakış oldu. Ama hiçbir şey vermedim. Geri gelirseniz kasada iki üç bin euro olur dedim." diye konuştu.
Soyguncular Didier'in blöfünü gördü ve dükkandan ayrıldı.
Didier polisi aradığında geri döneceklerini hiç beklemediğini söyledi. Ancak soyguncular kapanıştan bir saat önce, 17:30'da geri döndüler. Didier kapıda soygunculardan biri olduğunu ve kendisine dükkanın hala kapanmadığını söylediğini anlattı.
Soyguncular bir saat sonra geri döndüklerinde bu kez polis kapıda hazır bekliyordu. Biri 18 yaşından küçük olan altı soyguncu gözaltına alındı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
KENE ISIRIĞI BELİRTİLERİ: Kene ısırığı nasıl belli olur? Kene ısırığında ilk yapılması gereken nedir?
Uzman İsim Açıkladı: Eski Yöntemleri Unutun, Sıcak Havada Uyuyabilmenin Yolu Buradan Geçiyor!
Adetliyken dua okunur mu, hangi dualar okunur? Adetliyken Ayetel Kürsi okunur mu?
2025 Günaydın Mesajları ve Sözleri: Sevgiliye, Arkadaşa ve Dosta Romantik, Duygusal Günaydın Mesajları
YKS'YE GİRECEKLERE YAPAY ZEKADAN ÖNERİLER! ChatGPT tek tek sıraladı: 'TYT'de hızlı ama dikkatli olun, AYT’de ise...'