Recep Sert baba oldu

2013 yılında yüz ve çene nakli yapılan Recep Sert baba oldu.
Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından 18 Temmuz ve eşi Esma Sert, bebek heyecanı yaşıyor. Çiftin, İnegöl Devlet Hastanesinde bir kız bebeği oldu. "Hira" ismi verilen bebeğin, 3 kilo 700 gram olduğu bildirildi.
Recep Sert, bebeklerinin sağlıklı şekilde dünyaya geldiğini söyledi. Çok mutlu olduklarını ifade eden Sert, "Çok heyecanlıyım. 3 yıl önce bugünleri yaşayacağım aklıma bile gelmezdi. Hayatım nakille değişti. Mutlu bir evlilik yaptım. Bugün de kızımızı kucaklamanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi.
Bursa'nın İnegöl ilçesinde temizlediği tüfeğin ateş alması sonucu yüzünden yaralanan Recep Sert'e 18 Temmuz 2013'te Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından yüz ve çene nakli gerçekleştirilmişti.
Naklin ardından sağlığına kavuşan Sert, 21 Arallık 2014 tarihinde nişanlısı Esma Akyurt ile Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen törenle dünya evine girmişti.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
1 MAYIS KARGOLAR AÇIK MI? Bugün kargolar dağıtım yapıyor mu? PTT, Aras, Yurtiçi, MNG, UPS, Sürat kargo çalışma durumu!
Kim der ki 58 yaşında! Salma Hayek'in güzellik sırrı! Fit görünümünü ve pürüzsüz cildini buna borçlu
SIRRINI AÇIKLADI! Uzak Şehir'in Alya'sı Sinem Ünsal formunu bakın neye borçlu...
Damak Zevkine Göre Türk Kahvesi Tarifi! Sade, Orta, Az Şekerli, Şekerli, Sütlü... Bol Köpüklü Türk Kahvesi Nasıl Hazırlanır? İşte Sırrı
Dağdan toplanıyor, kilosu 10 bin TL'ye satılıyor! "Bir çok hastalığa iyi geldiğini biliyoruz"