Ronaldinho'ya haciz şoku

Ronaldinhoya haciz şoku
expand
KAYNAKAA

Brezilyalı efsanevi futbolcu Ronaldinho'nun değerli eşyalarına ülkesinde izinsiz inşaat yaptırdığı gerekçesiyle savcılık tarafından el konuldu.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Brezilyalı eski futbolcu Ronaldinho'nun kıymetli eşyalarına, ülkesinde izinsiz inşaat yaptırdığı gerekçesiyle haciz konuldu.

Rio Grande do Sul eyaleti savcılığı, hükümetten gerekli izinler alınmadan yapılan inşaat nedeniyle Ronaldinho'nun üç lüks arabası ve bir değerli tablosuna el konulduğunu duyurdu.

Paris Saint-Germain, Barcelona, Milan gibi önemli takımlarda forma giyen Ronaldinho, 2007'de Porto Alegre kentinde devlet tarafından koruma altında tutulan bir bölgeye izinsiz inşaat yaptırmış ve doğaya zarar verdiği gerekçesiyle aldığı 2 milyon avroluk para cezasını ödeyememişti.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow