Sabahattin Ali anıldı

Türk edebiyat tarihinin en önemli yazarlarından olan Sabahattin Ali, 110. yılında Aysun ve Ali Kocatepe ile Sabahattin Ali, şarkılarının seslendirildiği konserle anıldı.
Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından “Bu Toprağın Çınarı Sabahattin Ali” adı altında düzenlenen etkinliklerin ikinci gününde Aysun ve Ali Kocatepe, Sabahattin Ali şarkılarını seslendirmek için sahne aldı.
Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlenen konsere çok sayıda sanatsever katılırken Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da eşi Belgin Eşkinat ile salondaki yerini aldı.
Gecenin sonunda Başkan Eşkinat, Aysun ve Ali Kocatepe’ye teşekkür ederek çiçek takdim ederek, “Sabahattin Ali fikrini bana söyleyen Ali Kocatepe’dir. 41 yaşında kaybettiğimiz delikanlının hayatını izledik. Muhteşem bir gece yaşadık. Bizlerle birlikte olduğunuz için çok teşekkür ederim” dedi.
Gece alkışlar eşliğinde sona ererken Başkan Eşkinat yakın bir zamanda Ali Kocatepe ile birlikte sürpriz bir gece düzenleneceğinin müjdesini verdi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Mayıs ayında kar sürprizi! Uludağ beyaza büründü
1 MAYIS KARGOLAR AÇIK MI? Bugün kargolar dağıtım yapıyor mu? PTT, Aras, Yurtiçi, MNG, UPS, Sürat kargo çalışma durumu!
Kim der ki 58 yaşında! Salma Hayek'in güzellik sırrı! Fit görünümünü ve pürüzsüz cildini buna borçlu
SIRRINI AÇIKLADI! Uzak Şehir'in Alya'sı Sinem Ünsal formunu bakın neye borçlu...
Damak Zevkine Göre Türk Kahvesi Tarifi! Sade, Orta, Az Şekerli, Şekerli, Sütlü... Bol Köpüklü Türk Kahvesi Nasıl Hazırlanır? İşte Sırrı