Su için yürüdüler

Atlas ve WILO ortaklığıyla düzenlenen “Su İçin Yürüyoruz” etkinliği, 11 Mart 2018 tarihinde Çatalca’nın Binkılıç Mahallesi’nde 140 katılımcıyı bir araya getirdi.
Dünyanın başlıca gündem maddelerinden susuzluk tehdidine dikkat çekmeyi amaçlayan Atlas dergisi ve WILO Pompa Sistemleri, üç yıldır “Su İçin Yürüyoruz” etkinliğini gerçekleştiriyor. Bu yılın yürüyüşü 11 Mart günü Çatalca’nın Binkılıç Mahallesi’nde yapıldı. Etkinliğe Atlas ve WILO ekipleri ile okurlardan oluşan 140 kişi katıldı. Yürüyüşçüler, Istranca ormanlarının kenarında bulunan Binkılıç’ın dereleri boyunca ilerledi. Toplam sekiz kilometrelik parkurda yörenin zengin bitki varlığı ve su kaynakları incelendi. Meşe, gürgen, kayın ağaçlarının yoğunlukta olduğu ormanlar ayrıca tilki, çakal, tavşan, karaca gibi yaban hayvanlarına ev sahipliği yapıyor.
Dünyada suya ulaşmak giderek zorlaşıyor, kurak bölgelerde en yakın kaynak kilometrelerce uzakta bulunuyor. İnsanların geç olmadan doğaya saygılı ve kaynakların sürdürülebilir kullanımını hedefleyen bir yaşam biçimine geçmesi gerekiyor. “Su İçin Yürüyoruz” etkinliği, sahip olduğumuz kaynakların daha iyi tanınması ve korunmasını amaçlıyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Mayıs ayında kar sürprizi! Uludağ beyaza büründü
1 MAYIS KARGOLAR AÇIK MI? Bugün kargolar dağıtım yapıyor mu? PTT, Aras, Yurtiçi, MNG, UPS, Sürat kargo çalışma durumu!
Kim der ki 58 yaşında! Salma Hayek'in güzellik sırrı! Fit görünümünü ve pürüzsüz cildini buna borçlu
SIRRINI AÇIKLADI! Uzak Şehir'in Alya'sı Sinem Ünsal formunu bakın neye borçlu...
Damak Zevkine Göre Türk Kahvesi Tarifi! Sade, Orta, Az Şekerli, Şekerli, Sütlü... Bol Köpüklü Türk Kahvesi Nasıl Hazırlanır? İşte Sırrı