Tohum Otizm Vakfı’ndan yüreklere dokunan kampanya

Tohum Otizm Vakfı, otizmli çocukların eğitimine dikkatleri çekmek için yeni bir reklam kampanyasına başlıyor. TBWA/İstanbul’un hazırladığı kampanyada, otizmli çocukların annelerinin hayallerine yer veriliyor.
Her annenin çocuğu için bir hayali, hayalleri vardır. Otizmli çocukların annelerinin de...
Bu hayallerden bahseden yüreklere dokunan reklam kampanyası; otizmli çocuklara verilen destekle, annelerin kurduğu hayallerin çok uzakta olmadığını anlatıyor. Tohum Otizm Vakfı; erken tanı ve eğitimle, otizmli çocuk annelerinin hayallerinin gerçekleşmesi için desteğinizi bekliyor.
Bunun için de “Tohum” yazıp “5290”a mesaj atılması ve 10 liralık bir bağış yapılması yetiyor.
Televizyon, internet, radyo ve basılı mecralarda yayınlanacak kampanyanın tüm yaratıcı çalışmaları TBWA/İstanbul, filmin prodüksiyonu ise 25Film tarafından yapıldı. Reklam filminin yönetmenliğini Bora Egemen, müziğini Emre Irmak, seslendirmesini ise Halil Ergün yaptı. Reklam ajansından prodüksiyon şirketine, yönetmenden müzisyene kadar herkes, Tohum Otizm Kampanyası’nda gönüllü olarak çalıştı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Zigana Dağı'nı Adeta Kucaklıyor! Sarı Zifin Çiçekleri Zigana'yı Renklendirdi... İşte O Manzara
Diyadin'in kalbindeki sessizlik; Meya Mağaraları
Geleneksel Turşular Bilime Konu Oldu! Tarımda Pestisitlere Alternatif Olabilir
KENE KOVUCU SPREY! Bu karışım keneleri uzaklaştırıyor! Keneye karşı doğal çözüm, etkili ilaç!
KENE ISIRIĞI BELİRTİLERİ: Kene ısırığı nasıl belli olur? Kene ısırığında ilk yapılması gereken nedir? Keneden korunmak için ne yapmalıyız?