Vatandaşlar bu taşın salyangoz fosili olduğunu düşünüyor

Erzurum'un Oltu ilçesi Kayaaltı Mahallesi'nde salyangozu andıran kaya, dikkat çekiyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Erzurum Kayaaltı Mahallesi'nde 1 metre 40 santim uzunluğunda ve 90 santim yüksekliğindeki kaya, görenleri şaşkına çeviriyor. İlçede yaşayan Rüştü Toprak'ın yoldan geçerken tesadüfen gördüğü kayayı salyangoza benzettiğini söyledi.
İlgisini çeken kayayı arkadaşlarına da gösterdiğini belirten Toprak, "Cetvelle ölçtüğümüzde taşın 1 metre 40 santim uzunluğunda, 90 santim yüksekliğinde ve 20 santim de kalınlığında olduğunu belirledik. Bunun bir salyangoz fosili olduğunu düşünüyoruz. Taşın biran evvel uzmanlar tarafından incelenmesini istiyoruz. Define avcıları bunu görürse taşı parçalar veya sağını solunu eşip buraları köstebek yuvasına çevirirler" diye konuştu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
CUMA SELASI SAATİ: Cuma Selası Saat Kaçta, Ne Zaman Okunur? Cuma Selası Neden Okunur, Anlamı Ne?
CUMA NAMAZI KILINIŞI: Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Diyanet İşleri Başkanlığına göre Cuma Namazı kılınışı
Dua Lipa’nın güzellik sırrı ortaya çıktı! 7 gün uygulamak yetiyor! Cildi nemlendiriyor, kırışıklık oluşumunu yavaşlatıyor!
Zigana Dağı'nı Adeta Kucaklıyor! Sarı Zifin Çiçekleri Zigana'yı Renklendirdi... İşte O Manzara
Diyadin'in kalbindeki sessizlik; Meya Mağaraları