Yağmur Sarıoğlu bakın Airbus A320'yi nasıl yere indirdi?

Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu’nun pilot olan eşi Yağmur Sarıoğlu, Atatürk Havalimanı’na uçak indirdiği anı kayıt altına aldı ve bu görüntüyü sosyal medya hesabından paylaştı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu’nun pilot olan eşi Yağmur Sarıoğlu, Atatürk Havalimanı’na uçak indirdiği anı kayıt altına aldı ve bu görüntüyü sosyal medya hesabından paylaştı.
Yağmur Sarıoğlu, Instagram'dan yayınladığı videonun yanına, "Kuyruk rüzgarı ile İstanbul Atatürk Havalimanı. Airbus A320. Maksimum iniş ağırlığında 64.500 kg. 15 yıllık favori şarkım eşliğinde. Dragula (Hot Rod Herman Remix), Rob Zombie" diye yazdı.
Yağmur Sarıoğlu’nun paylaştığı görüntüler kısa zamanda büyük ilgi gördü ve 32 bin 200 kez görüntülendi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
GENÇLEŞTİREN GÜZELLİK YÖNTEMİ! Doğal kolajen! 'Kırışıklıkları ütü gibi açıyor, cildi güzelleştiriyor'
Mayıs ayında kar sürprizi! Uludağ beyaza büründü
1 MAYIS KARGOLAR AÇIK MI? Bugün kargolar dağıtım yapıyor mu? PTT, Aras, Yurtiçi, MNG, UPS, Sürat kargo çalışma durumu!
Kim der ki 58 yaşında! Salma Hayek'in güzellik sırrı! Fit görünümünü ve pürüzsüz cildini buna borçlu
SIRRINI AÇIKLADI! Uzak Şehir'in Alya'sı Sinem Ünsal formunu bakın neye borçlu...