Yavru farelere kedi şefkati

Yavru farelere kedi şefkati
expand

Zonguldak'ta anneleri olmayan yavru fareleri, yeni yavrulayan kedi besliyor.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Birlik Mahallesi'nde 64 yaşındaki Hasan Erdoğan'ın fareleri avlaması için deposuna bıraktığı yeni yavrulayan kedisi Tantu, burada bulduğu yavru fareleri çamaşır leğenindeki yuvasına götürdü.
 
Erdoğan, kedinin fare yuvasında bularak beslediği 2 fare yavrusunu emzirmeye çalıştığını belirtti:
 
"Yaklaşık 5 gündür fareler, kedi yavrularıyla birlikte yaşıyor. Kedininmemesinden emerek beslenmeye çalışıyorlar. Şu ana kadar telef olmadıklarından sanırım beslenebiliyorlar. Yavru farelere, Tantu çok şefkat gösteriyor. Kedimiz geçmişte çok sayıda fare avlıyordu.
 
Bundan dolayı hayvanlara annelik yaptığını görünce çok şaşırdık. Mahalledeki herkes yavrularla kediyi görmeye geliyor."
 
Erdoğan'ın kızı Zeynep Erdoğan da farelerin yavru kedilerle aynı yuvada yaşadığını, hayvanların birbirleri üzerinde uyuduğunu, bu durumu görenlerin şaşkınlıklarını gizleyemediklerini kaydetti.


 

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow