hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Emine Munyar
    Emine Munyar

    Emine Munyar

    cnnturk.com yazarı

    tüm yazıları

    Bu su bizi seçime kadar idare eder mi?

    Kuraklık bağıra bağıra geliyor... "Dinleme" listelerinin, peşpeşe internete düşen "ses kayıtları"nın tozu dumanı arasında, susuzluk adım adım musluklarımıza yaklaşıyor.

    Devamını Oku26.02.2014

    Peşpeşe üç seçim çimentoya yarayacak

    İnşaat ekonominin dinamosu...Temelinde de çimento var.Ve seçim demek; çimento, inşaat demek.Türkiye peş peşe 3 seçim yaşayacak.O yüzden Türkiye'deki çimento devlerinin önünde seçim bereketi var.

    Devamını Oku21.02.2014

    Gaziantep penceresinden Türkiye'deki Suriye manzarası

    Gaziantep'te yeni hizmete açılan bir otel. Kapısının önünde 7-8 otomobil. Ve, araçların yarısı Arapça yazılı.O misafir araçlarının bir kısmı Irak, bir kısmı Suriye plakalı...

    Devamını Oku11.02.2014

    Olmadı! Küçük aboneyi yine elektrik çarpacak

    Ne demiştik? "Elektrik piyasasında rekabet kızışacak. Ev hanımı Ayşe Hanım, Memur Ahmet Bey de bu rekabetin avantajlarından yararlanacak. Birkaç günlük fatura gecikmesi yüzünden karanlıkta kalan tüketici, kıymete binecek. O elektrik eskisi gibi kolay kesilmeyecek. Karşı taraftaki firma "aman müşteriyi küstürmeyeyim" derdine düşecek..."

    Devamını Oku04.02.2014

    Artık aboneyi elektrik çarpmayacak

    Faturayı ödemeyi unuttunuz,Ya da seyahatteydiniz, ödeme vaktini kaçırdınız, elektriğiniz kesildi...Mutfak felç, ev karanlık, kalorifer çalışmıyor.Buzdolabında bozulan yiyecekler de cabası.Yeniden açtırmak içinse, işten güçten zaman ayırıp bu işin peşinde koşturmanız, masraf etmeniz gerekiyor.Çalışıyorsanız dert...Sonuç tam bir elektrik çarpması!

    Devamını Oku30.01.2014