hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Ersoy Soyer
    Ersoy Soyer

    Ersoy Soyer

    cnnturk.com yazarı

    tüm yazıları

    Mikromobilite Odağında Paris Autonomy

    Paris Autonomy, Mikromobilite meraklılarının bekledikleri ve ilgiyle takip ettikleri bir etkinlik. Her yıl mart ayında düzenlenen Autonomy, farklı ülkelerin otomotiv ve mikromobilite şirketlerini ve startuplarını bir araya getiriyor.

    Devamını Oku25.03.2024

    Olimpiyat Pistinde Teknoloji ve Inovasyon

    Geçen hafta Avusturya Innsbruck’ta düzenlenen, Skinnovation etkinliğini yakından takip ederek, katılımcıları arasındaydım. Avusturya Tirol bölgesi Innsbruck Axamer Lizum kayak merkezinde 600’ün üzerinde katılımcı ile düzenlenen Skinnovation’da inovasyon ve teknoloji profesyonleri bir araya geldiler. Kurumsal şirketler, farklı alanlarda teknolojiler geliştiren startup’lar, etki liderleri ve birçok alandan başarılı konuşmacılarla her anı adrenalin ve heyecanla geçen üç günü tamamladık.

    Devamını Oku18.03.2024

    Barcelona MWC24’ten yeni teknolojiler

    MWC24 Dünya Mobil Teknolojiler Konferansı bugün Barcelona’da kapılarını teknoloji meraklılarına açtı.

    Devamını Oku26.02.2024

    İklim Kanunu ve Karbon Vergisi

    İklim kanunu çok yakında en önemli gündem maddelerimizden biri olacak. Bu sene sonuna doğru uygulamaya alınacak kanun ile 197 ülkenin bir araya gelerek imzaladıkları Paris İklim Anlaşması ve Avrupa Birliği Yeşil Mutabakatı için taahhütlerimizi yerine getirmeye odaklanacağız.

    Devamını Oku20.02.2024

    Paris’te SUV Araçlara Otel Fiyatına Park Hizmeti

    Bu hafta Fransız çevreciler yeni bir zafer kazandılar. Bildiğiniz üzere geçen haftalarda çiftçilerin protestoları çok yoğundu. Bu kez ise SUV araçlar konusunda yeni bir adım atıldı.

    Devamını Oku05.02.2024

    2024’te takip edilecek teknoloji etkinlikleri

    Bu hafta teknoloji dünyasını yakından takip edenler için Avrupa’nın en önemli Teknoloji Etkinliklerini paylaşmak istiyorum.

    Devamını Oku15.01.2024

    Akıllı Gözlüklerle Giyilebilir Teknolojiler Çoğalıyor

    Geçen sene Apple ile yarışı sebebiyle de hızlı bir şekilde piyasaya adım atan Meta ürünü Quest3 Metaverse meraklılarını bir hayli heyecanlandırmıştı. Meta hemen arkasından klasik gözlük pazarındaki devlerden Rayban iş birliğiyle, Rayban Meta gözlüklerini de tanıttı.

    Devamını Oku09.01.2024

    Sürdürülebilir Gıdada Yeni Trend “Yerinde Tüketim”

    Her birimizin keyif alarak yaşamayı sevdiği en iyi deneyim muhtemelen lezzetli ve güzel yemekler tatmak. Harika çeşitlilikte muhteşem bir mutfak kültürüne sahibiz ve bu konuda oldukça şanslıyız. Ülkemizin bulunduğu konum bize binlerce farklı çeşitlilikte seçenekler sunuyor ve her yöremizin kendine has ve özel lezzetleri var. Ege’de tadabileceğiniz muhteşem otlarla çeşitlendirilmiş leziz yemekler ve mezelerden, güneydoğuya uzandığınızda tadabileceğiniz leziz et yemeklerine kadar muhteşem bir mozaiğe sahibiz. Anadolu’da binlerce yıldır geleneklerle korunmuş özel yemeklerimiz günümüze dek gelerek bize yaşam enerjimizi arttıracak sağlık ve zindelik katmaya devam ediyor.

    Devamını Oku25.12.2023