hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nden CNN TÜRK'e üç ödül

    Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nden CNN TÜRKe üç ödül
    expand
    KAYNAK Cnnturk.com

    Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından düzenlenen "Şahane Medya Ödülleri" sahiplerini buldu. 'Şahane Medya Ödül Töreni'nde CNN TÜRK sunucuları Leyla Ataman'a 'En İstikrarlı Sağlık Programı Ödülü' ve Deniz Bayramoğlu'na 'En Sağlıklı Tartışma Programı Ödülü' verildi. Cnnturk.com Köşe Yazarı Esra Öz ise 'En Başarılı Köşe Yazarı' ödülünü aldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye’nin sağlık temalı ilk ve tek devlet üniversitesi olan Sağlık Bilimleri Üniversitesi, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde düzenlediği etkinlikte haberleriyle toplum sağlığına katkı sağlayan medya çalışmalarını ödüllendirdi.

    150 yıl yaşamak mümkün mü?

    Cnnturk.com köşe yazarı Esra Öz “En Başarılı Köşe Yazarı” ödülüne değer görüldü

    Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, 2015 yılında kurulan üniversitenin hem Türkiye’de hem de dünyada örnek olabilecek bir üniversite olması için yola çıktıklarını ifade etti. Üniversitenin çok önemli bir potansiyele sahip olduğunu vurgulayan Erdöl, hedeflerinin dünya üniversiteleri ile yarışmak olduğunu söyledi.


    CNN TÜRK'e üç sağlık ödülü

    Televizyon, gazete, dergi ve internet gibi medyanın her alanında sağlık haberlerini özendirme, teşvik ve teşekkür amaçlı jüri komitesi tarafından belirlenen ödüller, sahiplerini buldu. Şahane Medya Ödüllerini kazananlar başkanlığını Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl’ ün yaptığı jüri komitesi tarafından belirlendi. Jüride yer alan diğer isimler ise Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sadrettin Pençe, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadriye Kart Yaşar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Gerek, Genel Sekreter Yard. Doç. Dr. Muzaffer Akdoğan, Genel Sekreter Yardımcısı M. Fatih Ertaş, Basın Müşaviri Ahmet Balcı, SKS Daire Başkanı Mustafa Doğru, Sancaktepe Şehit Prof. Dr İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Nurettin Yiğit oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    'En İstikrarlı Sağlık Programı Ödülü' ve  'En Sağlıklı Tartışma Programı Ödülü'

    Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nin, medyanın her alanında sağlık ekiplerini özendirme ve teşekkür amacıyla düzenlediği 'Şahane Medya Ödül Töreni'nde CNN TÜRK sunucuları Leyla Ataman ve Deniz Bayramoğlu'na ödül verildi. Leyla Ataman, 'Sağlık Kontrolü' ile 'En İstikrarlı Sağlık Programı Ödülü'nü, Deniz Bayramoğlu ise 'Gündem Özel' ile 'En Sağlıklı Tartışma Programı Ödülü'nü aldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow