hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    İdris Arıkan
    İdris Arıkan

    İdris Arıkan

    cnnturk.com yazarı

    tüm yazıları

    Fenerbahçe için gol yemeden kazanmak önemliydi

    Kalede Volkan Demirel'in olması Fenerbahçeliler için mutluluk verici, maç öncesi sarı-lacivertli tribünlerin gösterisi güzeldi. Tıklım tıklım dolu stadda oynanan maçta Fenerbahçe'nin hızlı başlaması bekleniyordu. Öyle olmadı. Braga beklenenden iyi bir takım çıktı.

    Devamını Oku10.03.2016

    Fenerbahçe'de Şener'in gecesi

    Sahada futbol mu vardı? O kadar da yoktu. Zaten futbol oynamaya uygun zemin de yoktu. Çoğu zaman futbolcular ayakta durmakta bile zorlandı. Zaman zaman düştüler, zaman zaman top sürmekte zorlandılar. Fenerbahçe'de dikkat çekici değişiklikler vardı. Alves'in yerine Kadlec sahadaydı.

    Devamını Oku06.03.2016

    Kadıköy'de Fenerbahçe farkı

    Fenerbahçe kadrosunda en ilginç seçim, Nani'nin olmamasıydı. Yerine Alper Potuk sahadaydı. O, Alper Potuk ve Volkan Şen ilk yarı boyunca takıma büyük bir ivme kazandıracaktı.

    Devamını Oku29.02.2016

    Fenerbahçe için daha kolay olmalıydı

    Kadıköy'deki 6-0 olması gerekirken 2-0 biten maçtan sonra her şey daha kolay olabilirdi. Fenerbahçe taraftarının özellikle sahada istediği oyuncu Van Persie sahadaydı ama sonucu almak kolay olmadı. 

    Devamını Oku25.02.2016

    Golsüz Fenerbahçe, "kusursuz fırtınası"

    Fenerbahçe son maçta kaldığı yerden devam edecekti ama maç başladığı anda herkes aynı soruyu sordu. Son 3 maçta ilk onbirde olan Van Persie'nin olmaması saha kenarındaki oyuncudan çok, Fenerbahçe taraftarının tepkisini çekiyordu.

    Devamını Oku20.02.2016

    Fenerbahçe Avrupa'da bir başka!

    Fenerbahçe Stadı dolu, takımda ise önemli değişiklikler vardı.

    Devamını Oku16.02.2016

    Fenerbahçe maçı ilk yarıda bitirdi

    Antalyaspor deplasmanında kaybedilen önemli bir üç puan, son iki maçta yenen 7 gol ve sezon başından beri defansta ilk kez aksayan bir görüntü çizen Fenerbahçe...

    Devamını Oku12.02.2016

    4 gol yiyen Fenerbahçe defansı "yok hükmündeydi"

    Fenerbahçe kurgusuyla sezonun en iyi takım savunması yapan ekibi. Bu özelliği sayesinde ikinci yarıya 40 puanla başladı. Yani gol atamasa bile gol yemedi. Takım savunması kurgusunda en gerideki en önemli parça ise Danimarkalı oyuncu Kjaer'di. İşte bu maçta en çok aranan isim oldu. Kjaer'in yanısıra sağ ve sol kanattaki Gökhan Gönül ve Hasan Ali Kaldırım'ın da olmaması defansı daha da aksattı. Beklenmedik şekilde ilk yarım saatte Fenerbahçe kalesinde iki net pozisyon buldu Antalyaspor, hezimetin habercisi gibiydi.

    Devamını Oku05.02.2016