hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Doç. Dr. Taha Özyürek
    Doç. Dr. Taha Özyürek

    Doç. Dr. Taha Özyürek

    cnnturk.com yazarı

    tüm yazıları

    Süt dişlerine dolgu yaptırmalı mıyız?

    Bu yazımızda birçok anne babanın nasılsa süt dişi düşecek ve yerine yenisi çıkacak dediği ve önemsemediği süt dişlerinde meydana gelen çürükleri tedavi ettirmeli miyiz? sorusunu cevaplamaya çalıştım. Yazıma başlamadan önce Giresun’da meydana gelen sel ve heyelan faciasında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yararlılara ise acil şifalar diliyorum.

    Devamını Oku24.08.2020

    Çocuklarda diş sıkma problemi

    Herkese merhabalar, sizlerden gelen soruların başında olan çocuklarda diş sıkma problemi yaygın görünebilen bir sorundur ancak bu problem düşüldüğü kadar sıkıntılı bir durum olmadığı gibi gerekti önlemler alındığında tedavisi mümkündür.

    Devamını Oku10.08.2020

    Bebekler nasıl diş çıkartır? Bebekler diş çıkartırken ne gibi sorunlar olabilir?

    Herkese merhabalar, öncelikle herkesin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım. Bu yazımda gözümüzden dahi sakındığımız bebeklerimizin diş çıkartma süreçleri hakkında sizlere bilgiler vermeye çalışacağım. Biz ebeveynler olarak bebeklerimizin her anını gözlemlediğimiz ve vücudunda meydana gelen herhangi bir değişikliği anında fark ettiğimiz için, özellikle ağızında meydana gelen değişiklikleri de anında fark edebiliyor ve bazen de panikleyebiliyoruz.

    Devamını Oku04.08.2020

    Diş Beyazlatma (Ağartma – Bleaching) işlemi sırasında dikkat etmeniz gerekenler

    Bizi takip eden herkese merhabalar. Daha önceki yazımda dişlerinizin rengini nasıl doğal haline getireceğinizi veya doğal halinden daha da beyaz hale nasıl dönüştürebileceğiniz konusunu ele almıştım. Eğer bu yazımı okumadıysanız, okumanızı şiddetle tavsiye ederim çünkü yazımda dişleriniz rengi ile ilgili detaylı bilgiler verdim.

    Devamını Oku20.07.2020

    Dişlerinizin rengi ve sağlığı ile ilgili her şey

    Bir diş hekimi olarak, insanların beni gördüklerinde sordukları ilk sorunun cevabını sizinle paylaşmak istiyorum. Doktor bey dişlerim daha beyaz nasıl olur? Veya doktor bey dişlerimdeki bu lekeler gider mi? Evet dişlerinizin rengi ve sağlığı ile ilgili her şey bu yazıda sizleri bekliyor.

    Devamını Oku07.07.2020