hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Vedat Karabulut
    Vedat Karabulut

    Vedat Karabulut

    cnnturk.com yazarı

    tüm yazıları

    Antalya, Sağlık Turizminde Küresel Buluşmaya 10 Ülke Katılımı ile Ev Sahipliği Yapıyor!

    The Marginal Vision Antalya B2B Events, 22-23 Nisan günlerinde Antalya’da Sağlık Turizmi rüzgârı estirmeye hazırlanıyor.

    Devamını Oku15.04.2024

    Sosyal Medya ve Bilgi Kirliliği: Tanımı, Nedenleri, Etkileri ve Önleme Yolları

    Sosyal medya, iletişim, bilgi paylaşımı ve etkileşimi kolaylaştıran güçlü bir araç haline geldi. Ancak, bu platformlar aynı zamanda bilgi kirliliğinin yayılması için de zemin sunuyor. Bilgi kirliliği, yanıltıcı, yanlış veya manipülatif bilgilerin sosyal medya üzerinden yayılması anlamına gelir.

    Devamını Oku28.03.2024

    51. Site Dünya Konferansı İstanbul'da Rüzgâr Gibi Geçti! 

     SITE, 2024 Küresel Konferansı İstanbul'da inanılmaz bir organizasyon sonrasında muhteşem bir şekilde sonlandı. Yeni oturum formatları, destinasyon ortaklıkları ve daha fazlası aracılığıyla kültürleri birleştirme ve inşa etmeye odaklandı. Society for Incentive Travel Excellence (SITE) Küresel Konferansı, Ülkemiz adına güzel bir final ile sona erdi.  

    Devamını Oku20.03.2024

    Dijital Reklam dünyası, büyük bir dönemece yaklaşıyor!

    Tüketicilerin veriler üzerindeki şeffaflık ve kontrol talepleriyle birlikte, geniş kapsamlı mevzuat değişiklikleri gizlilik ortamını yeniden şekillendiriyor. Özellikle 2024'ün ikinci yarısında planlanan Chrome'un üçüncü taraf çerez desteğini sonlandırma gibi platform güncellemeleri, işletmelerin pazarlama hedeflerine ulaşmak ve büyümek için kalıcı stratejilere yönelmelerini gerektiriyor. Bu sürecin bir de yapay zeka gibi yeni teknolojilerin hızlı evrimi eklenince, pazarlamacılar için değişim kaçınılmaz hale geliyor.

    Devamını Oku07.03.2024

    İstanbul'da GlobeMeets B2B Networking Etkinliği 2024'te Buluşuyor!

    Turizm ve seyahat sektörünün öncü platformu GlobeMeets, geçtiğimiz yıl başarıyla gerçekleştirdiği organizasyonun ardından, bu yıl İstanbul'un gözde mekanlarından Rixos Tersane İstanbul'da, 12-13 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan etkinliği ile sektördeki varlığını sürdürmeye hazırlanıyor.

    Devamını Oku14.02.2024

    27.Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı hızlı başladı!

    Bu sene 27.si düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı yine çok katılımlı idi. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ve diğer kurumların iş birliğiyle çok değerli konuşmacılar yerlerini aldı ve özellikle Türkiye’nin Turizmi ve Sağlık Turizmi yol haritası hakkında hap tadında bilgiler verildi.

    Devamını Oku12.02.2024

    Vatanını En Çok Seven, Görevini En İyi Yapanlar: Ülkemizi Temsil Eden Her Bireye Minnettarız!

    Uzaya giden astronotumuzdan futbolcusuna, sanatçısından emekçisine, işçisinden sporcusuna, eğitimcisinden Dijital girişimcisinden daha birçok alanda başarıya imza atan vatandaşlarımız, Türkiye'nin gurur kaynakları arasında yer alıyor. Mustafa Kemal Atatürk'ün öğüdü olan 'Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapan' sözü, her biri kendi alanında üstün başarılar elde eden bu bireylerin azmi ve özverisiyle bir kez daha anlam kazanıyor.

    Devamını Oku05.02.2024

    İstanbul E-Ticaret Arenasında Devrim

    İstanbul E-Ticaret Arenasında Devrim: Türkiye'nin İlk E-Ticaret Esnaf Odası Kuruluyor !

    Devamını Oku02.02.2024