hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Akay, muhtar ziyaretleriyle 2021 yılına başladı

    Akay, muhtar ziyaretleriyle 2021 yılına başladı
    expand

    Akay, muhtar ziyaretleriyle 2021 yılına başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- SEYHAN Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, 2020’de olduğu gibi 2021 yılına da muhtarlarla istişare ve halkla sohbet toplantılarıyla başladı.
    2020 yılındaki iş ve işlemlerle hizmet önceliklerini belirlemek amacıyla yılın ilk günlerinde muhtarlarla istişare toplantıları yapan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, 2021 yılında da hizmette öncelikleri belirlemek amacıyla muhtarlarla istişare toplantılarını gerçekleştiriyor.
    Başkan Akay, belediye bürokratlarının katılımıyla; Gazipaşa, Ziyapaşa ve Namık Kemal Mahalleleri’nde ayrı ayrı olmak üzere muhtarlar ve çevre halkıyla istişarede bulundu. Açık havada gerçekleşen istişare toplantılarında muhtarlar, kendi mahallelerinde 2021 hizmet yılı içinde yapılmasını istedikleri öncelikli hizmetleri Başkan Akay’a aktardı. 
    Mahalle muhtarlarının sürekli halkın içinde olduklarını aktaran Başkan Akay “Bu nedenle mahallerde sorunu en iyi bilen muhtarlardır. Halkın sorunlarını bizlere aktaran muhtarlarımız, en büyük yardımcımız durumundalar” diye konuştu.
    Başkan Akay şöyle devam etti:
    “Geçtiğimiz yılın başında gerçekleştirdiğimiz istişare toplantılarında muhtarlarımızın öncelikli hizmet taleplerini,  2020 yılı içinde çok büyük oranda yerine getirdik. Pandemi döneminde yaşanan ekonomik ve iş gücü kaybına rağmen hizmetlerimizi aksatmadık. 2021 hizmet yılında da yönetimde söz sahibi yaptığımız muhtarlarımızın, talepleri ve öncelikleri ışığında iş ve işlemlerimizi gerçekleştireceğiz. Umuyorum ki pandemi sürecini bir an önce atlatırız ve salgın sürecinde üst seviyede öncelik verdiğimiz temizlik-hijyen için harcadığımız enerjiyi daha fazla hizmet üretmeye yönlendiririz.”
    Başkan Akay, daha sonra belediye bürokratları ve muhtarlarla birlikte mahallelerde tespit ve inceleme gerçekleştirdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow