Ceyhan'da Büyükmangıt Mahallesi’ne 2 halı saha

Ceyhanda Büyükmangıt Mahallesi’ne 2 halı saha
expand

Ceyhan'da Büyükmangıt Mahallesi’ne 2 halı saha

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

ADANA,(DHA)- CEYHAN Belediye Başkanı Hülya Erdem, ilçede yeni sosyal donatı alanları inşa etmeye devam ediyor.
Başkan Hülya Erdem, Büyükmangıt Mahallesi’nde çalışmaları devam eden iki halı sahada incelemelerde bulundu. Kısa süre sonra mahalledeki iki halı sahanın Ceyhanlıların, Büyükmangıtlıların hizmetine sunulacağını vurgulayan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Ceyhanlı hemşehrilerimle birlikte başarmaya devam ediyoruz” dedi.
EMEK MAHALLESİ’NE YENİ YATIRIMLAR GELECEK
Ceyhan’da tüm mahallelere eşitlik ilkesiyle hizmet götürmeye çalıştıklarını söyleyen Başkan Hülya Erdem, ayrıca Emek Mahallesi’nde gerçekleşecek yeni yatırımlar için mahalle halkıyla istişarede bulundu. Mahalle muhtarı Sadi Dorak’la birlikte yeni sosyal donatı alanları için inceleme yapan, esnaf ve sanatkarı da ziyaret eden Başkan Hülya Erdem, “Mahalle ayrımı yapmadan tüm imkanlarımızla milletimize hizmet için gece-gündüz çalışıyoruz” diye konuştu.
Başkan Hülya Erdem, yeni dönemde yeni yatırımlarla Ceyhan’ın çehresini değiştirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow