hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ceyhan'ın Çamlıyol'u asfaltlandı

    Ceyhanın Çamlıyolu asfaltlandı
    expand

    Ceyhan'ın Çamlıyol'u asfaltlandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ceyhun ÖZER/CEYHUN,(Adana),(DHA)- CEYHAN'ın ana arterlerinden biri olan Çamlıyol İnönü Bulvarı asfalt çalışmaları tamamlandı. 
    İnönü Bulvarı'nın bozuk yolları Adana Büyükşehir Belediyesi ve Ceyhan Belediyesi ekiplerinin 3 vardiya halinde çalışmasıyla kısa bir süre içinde tamamlandı. Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Çamlıyol İnönü Bulvarı'nın ilçenin can damarı olduğunu vurgulayarak, "Ceyhan'ın can damarı 20 yıldır köstebek yuvası gibi delik deşikti. Yollarda oluşan çukurlar nedeniyle vatandaşımızın araçları sanayiden çıkamıyordu. Kaldırımlarımız yürünecek halde değildi. Biz göreve gelir gelmez Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar'ın desteği ile İnönü Bulvarı'nı 7 gün 24 gece gündüz çalışarak büyük bölümünü 20 gün içinde tamamladık" dedi.   
    İbrahim Mete Bulvarı’ndan D400 karayoluna kadar olan kısımdaki asfaltlamanın kurumların alt yapı çalışmaları nedeniyle bekletildiğini ancak bugün kalan kısmında tamamlandığı bilgisini veren Başkan Aydar, "TEDAŞ, ASKİ ve PTT gibi diğer kurumlarımızın alt yapı çalışmalarını tamamlaması gerekiyordu ki bugün döktüğümüz asfaltı yarın tekrar kazmak zorunda kalmayalım. Bu gün itibari ile kalan kısmında da asfalt çalışmalarını tamamladık, yol çizgileri çekildi. Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle birlikte 3 vardiya halinde çalışan ekiplerimiz beklenenden daha kısa sürede asfalt çalışmalarını tamamladı. Çamlıyol’un yeni hali Ceyhanımıza hayırlı olsun" diye konuştu. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow