hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çukurova’dan İdlib’e insani yardım

    Çukurova’dan İdlib’e insani yardım
    expand

    Çukurova’dan İdlib’e insani yardım

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ÇUKUROVA Belediye Meclisi, insanlık dramı yaşanan Suriye’nin İdlib kentine insani yardım yapılmasını oy birliği ile karara bağladı. Başkan Soner Çetin, İdlib’e 1 TIR gıda maddesi gönderileceğini açıkladı.
    Suriye’nin İdlib kentine Çukurova Belediyesi’nden 1 TIR gıda malzemesi gönderilmesi meclisteki görüşmede karara bağlandı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, İdlib’de insanlık dramı yaşandığını belirterek, “Valimizin başkanlığında yaptığımız toplantıda tüm belediyelerin İdlib’e yardımda bulunması kararlaştırıldı. Orada bir insanlık dramı yaşanıyor. Daha önce de ihtiyaç olan yerlere gücümüz yettiğince yardımda bulunmuştuk. İdlib’e yardım etmek istiyoruz. Bunun için meclis kararı gerekiyor” dedi.
    İdlib’e 1 TIR gıda maddesi göndermek istediklerini kaydeden Başkan Soner Çetin, bu konuda meclis üyelerinin de duyarlı davranacaklarına inandığını ifade etti. Yapılan oylamada oy birliğiyle İdlib’e insani yardım yapılmasıyla ilgili gündem maddesi kabul edildi. Oylama sonrası Başkan Soner Çetin tüm meclis üyelerine teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow