hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MHP'ye katılanlara rozetleri takıldı

    MHPye katılanlara rozetleri takıldı
    expand

    MHP'ye katılanlara rozetleri takıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ali GÖKDAL/KOZAN(Adana),(DHA)- ADANA'nın Kozan ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi'ne (MHP) üye olanlara, rozetleri takıldı.
    Yeni üyelerin partiye katılımı nedeniyle MHP Kozan İlçe Başkanlığı tarafından bir restoranda tören düzenlendi. Törene, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, MHP Feke İlçe Başkanı Fikret Çilingir ve çok sayıda partili katıldı. Törende, partiye katılan 850 kişiyi temsilen 150 kişiye rozet takıldı. 
    Törende konuşan MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, yeni üyelere "Hoş geldiniz" dedi. 14 Mayıs'ta yapılacak seçimin Türkiye'nin geleceğini ilgilendirdiğini dile getiren Atlı, başka partilerde siyaset yapan ama kendilerini ‘Ülkücü’ olarak tanıtma ihtiyacı duyanlara tepki gösterdi.
    MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ise "MHP'ye gelmeniz, destek vermeniz çok ama çok önemli. Ülkemizi, milletimizi parçalamak isteyenlere karşı birlikte mücadele edeceğiz" dedi.
    'BAHÇELİ NE DEDİYSE HEP DOĞRU ÇIKTI'
    MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı da, Türkiye’nin bölgesinde lider konuma erişen, dünyada söz sahibi ülkelerden biri haline geldiğini kaydetti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çok iyi takip edilmesini isteyen Muharrem Varlı, "Liderimiz Devlet Bahçeli bugüne kadar milletimizi hiç yanıltmadı, ne dediyse hep doğru çıktı" diye konuştu.  (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow