hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ADASO Başkanı Zeki Kıvanç: Fırsatçılığa izin vermeyeceğiz

    ADASO Başkanı Zeki Kıvanç: Fırsatçılığa izin vermeyeceğiz
    expand

    ADASO Başkanı Zeki Kıvanç: Fırsatçılığa izin vermeyeceğiz

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ADANA Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Zeki Kıvanç, koronavirüs ile ilgili gelişmelerin ardından bazı ürünlerin fiyatlarında görülen artışlara karşı mücadele başlattıklarını açıkladı. Başkan Kıvanç, "Fırsatçılığa izin vermeyeceğiz" dedi. 
    Koronavirüs tedbileri çerçevesinde fırsatçı temizlik, gıda ve ihtiyaç malzemelerininde uygulanan fahiş fiyat uygulaması hakkında yazılı bir açıklama yapan ADASO Başkanı Zeki Kıvanç, "Adana Sanayi Odası olarak ürünlerinde haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı odamız olarak disiplin mekanizmalarını çalıştıracağımızı ve bu haksızlıkları yapan firmalara hak ettikleri cezaları vereceğimizi bir kez daha buradan kamuoyuna duyururuz" dedi.
    Başkan Kıvanç, yaptığı açıklamada üyelerini de şöyle uyardı: Meslek ahlakına, ticarete ve geleneklerimize uymayan bu tür davranışlara üyelerimizin asla tevessül etmeyeceğini biliyoruz. Ticari ahlak çerçevesinde faaliyetlerini sürdüren, bu süreci fırsata çevirmeyen tüm üyelerimize teşekkür ediyor, hayırlı işler diliyorum. Üyelerimizin aynı hassasiyetle; bu tür davranışlar içinde olan, karaborsaya fırsat veren ve fahiş fiyatlar ile satış yapılan yerler ile ilgili bir gözlemi olduğunda Odamıza bildirilmelerini ve resmi açıklamalar dışında bir bilgiye itibar etmemelerini önemle rica ediyorum. Herkes bilmeli ki; vatandaşı mağdur edenlere karşı sessiz kalmayacağız."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow