hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay'a Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ödül

    AK Parti İl Başkanı Mehmet Aya Cumhurbaşkanı Erdoğandan ödül
    expand

    AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay'a Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ödül

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- AK Parti AR-GE Başkanlığı'nın düzenlediği Siyaset Akademisi'nin açılış töreninde 750 kayıt ile 38 il arasında 2'nci olan Adana İl Başkanı Mehmet Ay, ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.
    AK Parti Genel Merkez AR-GE Başkanlığı'nın hayata geçirdiği 19'uncu dönem Siyaset Akademisi  açılış töreni AK Parti Genel Merkezi'nde yapıldı. Törende İzmir'in ardından Siyaset Akademisi'ne 750 kayıt ile Türkiye ikincisi olarak büyük başarı elde eden AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, AR-GE Başkanı Aslı Çelik ile başkan yardımcıları Dinçer Dinç ve Türker Kaya, ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.
    DERS ZİLİ CUMARTESİ ÇALACAK
    'Yerli ve Milli Ekonomi Politikaları', 'Kuruluşundan Bugüne AK Parti', 'Yerel Yönetimlerde Dönüşüm', 'Türk Siyasal Hayatı', 'AK Parti'nin Mega Projeleri ve Proje Yönetimi', 'Yerel Yönetimler Perspektifinden AK Parti Belediyeciliği' başta olmak üzere 20 başlık altında eğitim verilecek olan Siyaset Akademisi'nde ders zili bu hafta sonu çalacak. Yüreğir Kültür Merkezi'nde düzenlenecek Siyaset Akademisi'nde ilk ders, 7 Mart Cumartesi saat 17.00'da başlayacak.
    Bu dönem 'Siyaset Akademide başlar' temasıyla gerçekleştirilen Siyaset Akademisi'nde Adana'da kayıt yapanların 413'ü üniversite mezunu, 255'i kadın, 267'si genç, 31'i engelli, 8'i de şehit yakını olduğu belirtildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow