hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Çetin’den minik öğrencilere ziyaret

    Başkan Çetin’den minik öğrencilere ziyaret
    expand

    Başkan Çetin’den minik öğrencilere ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA, (DHA)- ÇUKUROVA Belediye Başkanı Soner Çetin, ilçede hizmete giren semt kreşini ziyaret ederek minik öğrencilerle sohbet etti. Başkan Çetin, açtıkları kreşlerde eğitim gören çocuklara Atatürk ve Cumhuriyet sevgisini aşıladıklarını vurguladı.
    Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan ancak resmi açılışı yapılmayan Huzurevleri Mahallesi’ndeki Gülen Yüzler Semt Kreşi’ni ziyaret eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, eğitim kurumunda incelemelerde bulundu. Kreşte önce eğitim gören minikleri ziyaret eden Başkan Çetin, onlarla sohbet etti. Başkan Çetin daha sonra kreşin diğer bölümlerini ziyaret ederek, kreşin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.
    ‘AĞAÇ, YAŞKEN EĞİLİR’
    Eğitim alanın okul öncesi sürecinin çok önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Çetin, kreşlerin Çukurova Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olduğunu belirterek, “Çalışan kadının önündeki en büyük engel çocuklarını güven içinde emanet edebileceği bir yer bulamamasıdır. Bu anlayıştan hareketle göreve gelir gelmez semt kreşleri açmaya başladık. Kreşlerimiz Çukurovalılar tarafından büyük ilgi görüyor. Huzurevleri Semt Kreşi açtığımız 8’inci kreş. 9’uncu kreşi de Mahfesığmaz Mahallesi’nde açacağız” dedi.
    Başkan Soner Çetin ayrıca eğitime başlayan Huzurevleri Kreşinin resmi açılışının henüz yapılmadığını hatırlatarak, açılışı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı toplu açılış töreni ile önümüzdeki dönemde yapmayı planladıklarını açıkladı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow