hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Çetin'den personele teşekkür

    Başkan Çetinden personele teşekkür
    expand

    Başkan Çetin'den personele teşekkür

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ÇUKUROVA Belediye Başkanı Soner Çetin, koronavirüs salgını başladığından bu yana haftanın her günü yoğun bir tempoda çalışan Sosyal İşler Müdürlüğü personelini ziyaret ederek, teşekkür etti.


    Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin,  sokağa çıkma yasağının uygulandığı hafta sonu görevini yapmak üzere birimde toplanan Sosyal İşler Müdürlüğü personelini ziyaret etti. Personelle bir araya gelen Başkan Soner Çetin, “Hepinize çok teşekkür ediyorum. Büyük bir özveri ile görevinizi yapıyorsunuz. Sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde bile görevinizin başında sıkıntısı olan vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyorsunuz. Bu sıkıntılı süreci hep birlikte atlatacağız ancak sizin verdiğini emekler unutulmayacak” dedi.
    ÇUKUROVALILARIN HİZMETİNDEYİZ
    Sosyal İşler Müdürlüğü personelinin her gün 65 yaş üstü vatandaşların evlerine sıcak yemek servisi yaptığını, ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulunduğunu, evinden çıkamayanların sorunlarına çözüm ürettiğini ve ihtiyaçlarını karşıladığını belirten Başkan Soner Çetin, şöyle devam etti:
    “Arkadaşlarımız haftanın 7 günü büyük bir fedakarlık göstererek vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımızla sohbet etmek ve moral vermek için bir araya geldim. Çukurova Belediyesi tüm birimleriyle hemşehrilerimizin hizmetindedir. Onlar evde kalsınlar bizler onlar için çalışıyoruz.”
    Sosyal İşler Müdürlüğü personeli kendilerini ziyaret gelen Başkan Soner Çetin’e pasta ikram ettiler ve hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow