hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Kocaispir, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

    Başkan Kocaispir, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor
    expand

    Başkan Kocaispir, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- YÜREĞİR Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ekibiyle birlikte, ilçedeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etmeyi sürdürüyor. Mahalle mahalle, sokak sokak gezerek talepleri yerinde alan Başkan Kocaispir, “Tek arzumuz var. O da Yüreğirli hemşehrilerimizin daha konforlu, daha huzurlu ve daha sağlıklı bir yaşam sürmesi” dedi.
    Her hafta farklı bir mahallenin ihtiyaçları ve vatandaşların talepleri doğrultusunda istişarelerde bulunan Başkan Fatih Mehmet Kocaispir, hem mahallede yapılan çalışmaları denetliyor, hem de esnaf ve mahalle sakinlerini dinliyor. Aldığı notları birim müdürlerine ileten Başkan Kocaispir, mahallelinin sorunlarını anında çözüme kavuşturuyor. Başkan Kocaispir, bu hafta Şehit Erkut Akbay ve Çamlıbel Mahalleleri’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Vaad ettikleri ‘ileri belediyecilik’ projelerini bir bir hayata geçirdiklerinin altını çizen Başkan Kocaispir, “Yönetimdeki temel ilkemiz herkesin görüşüne yer vermek. Proje ve hizmet üreterek Yüreğir’i daha da büyütmek. Biz her daim halkımızın ve esnafımızın içinde olmak durumundayız. Vatandaşlarımızın ve esnafımızın bir sıkıntısı varken, bizim rahat etmemiz mümkün değil” dedi.
    Yüreğir halkının hizmetkarı olmaktan büyük mutluluk duyduğunu aktaran Kocaispir, “Çok çalışarak, çok üreterek, hizmete sonuna kadar devam edeceğiz. El ele, gönül gönüle, hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Tek arzumuz var. O da Yüreğirli hemşehrilerimizin daha konforlu, daha huzurlu ve daha sağlıklı bir yaşam sürmesi” diye konuştu.
    Şehit Erkut Akbay Mahallesi’nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında mahalle sakinlerini bilgilendiren Başkan Kocaispir, dönüşüm tamamlandığında Şehit Erkut Akbay’ın Adana’nın en güzel mahallelerinden biri olacağını söyledi.
    Çamlıbel Mahalle Muhtarlığını da ziyaret eden Başkan Kocaispir, mahallenin durumu hakkında muhtar Zeki Alagöz’den bilgi aldı.
    Yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ifade eden mahalle sakinleri Başkan
    Kocaispir ve ekibine teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow