hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Basketbol il birinciliği müsabakaları tamamlandı

    Basketbol il birinciliği müsabakaları tamamlandı
    expand

    Basketbol il birinciliği müsabakaları tamamlandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ADANA Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün faaliyet programında yer alan okullar arası basketbol il birinciliği müsabakaları tamamlandı.
    Yüreğir Serinevler Spor Salonu'nda yıldız erkekler ile kızlar, Menderes Spor Salonunda ise genç kızlar ve genç erkekler basketbol Adana il birinciliği müsabakaları gerçekleştirildi. Müsabakaları çok sayıda seyirci takip etti. Zevkli ve heyecan dolu geçen maçlara seyircilerin yoğun tezahüratı damgasını vurdu. Müsabakaların sonunda dereceye giren sporcuların madalyalarını şube müdürlerinden Murat Adıgüzel ile Kemal Orhan, okul sporları sorumlusu Ramazan Bahadır, okul sporları il temsilcisi Hamit Şentürk, Basketbol il temsilcisi Abdullah Kutlu, antrenörler, hakemler ve okulların beden eğitimi öğretmenleri verdi. Müsabakaların sonunda genç erkekler basketbolda Özel Erkan Anadolu Lisesi birinci, Özel Eray Okulları Lisesi ikinci, Gündoğdu Okulları üçüncü, Başkent Okulları dördüncü oldu. Genç kızlar basketbol müsabakalarını Özel Eral Anadolu Lisesi birinci, Özel Prizma Koleji ikinci, Piri Reis Anadolu Lisesi üçüncü, Abbas Sıdıka Çalık Anadolu Lisesi dördüncü olarak tamamladı. Yıldız erkekler basketbol müsabakalarında Özel Eral Ortaokulu birinci, Özel Gündoğdu ikinci, Özel Erkan Okulları üçüncü, Özel Başkent Okulları dördüncü oldu. Yıldız kızlar basketbol müsabakalarından Şehit Halit Yaşar Ortaokulu birinci, Kasım Sacide Ener Ortaokulu ikinci, Buhara Ortaokulu üçüncü ve Sıtkı Kulak Ortaokulu da dördüncülükle ayrıldı.
    'KUTLUYORUM'
    Müsabakaların ardından ödül töreninde konuşan Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Sorumlusu Ramazan Bahadır, "Basketbol, hentbol ve futbol gibi branşlarda takımdaki arkadaşların motivasyonun çok önemlidir. Birlikteliğin ve takım ruhunun kazanılması sonuca ulaşmada en önemli faktördür. Bu bilinçle çalışıp maçlarda en güzel dereceler yapan sporcu kardeşlerimi ayrıca kutluyorum.  Amacımız okul sporlarındaki başarıyı en üst seviyelere çıkarmak ve tüm branşlarda Türkiye şampiyonluk maçlarında ilimizi en iyi bir şekilde temsil etmektir.”

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow