hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Büyükşehir çalışıyor Adana dönüşüyor

    Büyükşehir çalışıyor Adana dönüşüyor
    expand

    Büyükşehir çalışıyor Adana dönüşüyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ADANA Büyükşehir Belediyesi, şehrin eksiklerini gidermek, vatandaşın ihtiyaçlarına cevap vermek için kentin dört bir yanında yoğun şekilde çalışmayı sürdürüyor.
    Büyükşehir Belediyesi, Sarıçam ilçesi İstiklal Mahallesi’nde asfaltlama çalışması gerçekleştirdi. İstiklal Mahallesi’ndeki nim 100 metre uzunluğunda 12 metre genişliğindeki Buruk Caddesi’nde asfaltlama çalışması yapıldı. Yol yeni haliyle hizmete girdi.
    Ekipler, bir yandan da bisiklet yollarının yapımını sürdürüyor. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın 135 kilometrelik bisiklet yolu hedef ve talimatına uygun şekilde çalışan ekipler, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı ve Kasım Gülek Bulvarı’ndaki bisiklet yollarını tamamladı.
    Başkan Karalar, bisiklet kullanımına hem pandemi döneminde ulaşım sırasında insanların bir arada olmasını engellemesi, hem de küresel ısınmayı önlemeye yönelik bir ulaşım şekli olduğu için, bisiklet yollarının yapımına büyük önem veriyor.
    Mustafa Kemal Paşa Bulvarı, Valilik Kavşağı ile ASKİ şantiyesi arasında kalan 3bin 200 metre uzunluğunda, 4 metre genişliğinde ve Kasım Gülek Bulvarı’nda 830 metre uzunluğundaki bisiklet yolu ile 830 metre uzunluğundaki yan yol çalışmaları tamamlandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow