Ceyhan’da altyapı sorunları çözüme kavuşuyor

Ceyhan’da altyapı sorunları çözüme kavuşuyor
expand

Ceyhan’da altyapı sorunları çözüme kavuşuyor

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

CEYHAN(Adana),(DHA)- CEYHAN Devlet Hastanesi’ne geçişi sağlayacak yeni bir köprü yapımı gerçekleştiren Ceyhan Belediyesi, altyapı işlemleri tamamlandıktan sonra asfalt çalışmalarına başlayacak.
Belediye, ilçenin çehresini değiştirecek çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Ceyhan Yeni Devlet Hastanesi Bölgesi’nde altyapı çalışmaları büyük bir hızla sürüyor. Ceyhan ilçe merkezinden hastaneye direkt geçişi sağlayacak yeni bir köprü yapımı da gerçekleştiren Ceyhan Belediyesi, altyapı işlemleri tamamlandıktan sonra asfalt çalışmalarına başlayacak.
Ceyhan’da altyapısı, asfaltı, kaldırımı olmayan bölge kalmayana dek çalışmaları aralıksız sürdüreceklerini belirten Belediye Başkanı Hülya Erdem, hastane bölgesinde uzun süredir yağmur suyu gideri dahil hiçbir altyapı çalışmasının yapılmadığını söyledi.
Başkan Erdem, “Ceyhanlı hemşehrilerimizin hastaneye geçiş çilesini sona erdiriyoruz. Sulama kanalı üzerine yeni yaptığımız beton köprü, ilçe merkezinden hastaneye araç ve yaya geçişini hem kolaylaştıracak hem de hızlandıracak.  Altyapı çalışmaları kapsamında 400 metre hat döşüyoruz. Böylelikle hem hastane ve çevresi hem de Ceyhan Meslek Yüksek Okulu’nun kronikleşen yağmur suyu gideri problemi çözülmüş olacak” dedi.
'NAMIK KEMAL MAHALLESİ DE SORUNDAN KURTULACAK'
Hastane çevresine 2 bin metrekare bordür taşı, 2 bin 500 metrekare de parke taşı döşeme çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Başkan Erdem, yaklaşık 700 metrelik yolun da tamamen asfaltlanacağını, kaldırımların çağa uygun hale getirileceğini kaydetti. Başkan Hülya Erdem, Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Namık Kemal Mahallesi’nde devam eden altyapı çalışmalarının da kısa sürede tamamlanacağını sözlerine ekledi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow