hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ceyhan'da tüm parklar dezenfekte edildi

    Ceyhanda tüm parklar dezenfekte edildi
    expand

    Ceyhan'da tüm parklar dezenfekte edildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ceyhun ÖZER/CEYHAN(Adana),(DHA)- CEYHAN Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bulunan oyun parklarını özel dezenfektanlarla temizledi. 
    Ekipler, periyodik temizlik çalışmaları kapsamında  gece gündüz demeden  tertemiz bir ilçe için mücadele veriyor. Vatandaşların ve çocukların yaşam alanlarında kirliliğin en aza indirilmesi konusunda hassasiyetle çalışmalarını sürdüren ekipler, çocukların vazgeçilmezi parkların daha hijyenik olması için var gücü ile çalışıyor. Çalışmalar kapsamında ilçe genelinde bulunan oyun parkları özel dezenfektanlarla temizlendi.
    Ailelerin ve çocukların gönül rahatlığıyla parklarda vakit geçirebileceklerine dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, çocukları koronavirüsten korumak için sürecin başından beri birçok önlem aldıklarını söyledi. Erdem, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz parklarda yoğun temizlik ve dezenfekte çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu anlamda gerek çocuklarımızın gerekse ailelerimizin sağlığını önemsiyoruz. Çünkü  parklarımızı daha sağlıklı ve güvenli hale getiriyoruz. Çocuklarımızın sağlığı ve mutluluğu bizim için çok önemlidir” dedi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow