hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ÇGC heyeti, TBMM dönüşü kaza yaptı

    ÇGC heyeti, TBMM dönüşü kaza yaptı
    expand

    ÇGC heyeti, TBMM dönüşü kaza yaptı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA, (DHA)-  TÜRKİYE Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Vekili ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir, ÇGC Başkan Yardımcısı  Abdullah Engin Kanber ile gazeteci Veysel Arslan, Ankara dönüşünde meydana gelen trafik kazasında ölümden döndü. 5 takla atan otomobilden hafif sıyrıklarla çıkan gazeteciler, tedavilerinin ardından taburcu edildi.
    ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, ÇGC Başkan Yardımcısı Abdullah Engin Kanber ile gazeteci Veysel Arslan TBMM'de görüşülmeye başlanan Basın Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile ilgili görüşlerini paylaşmak üzere Ankara'ya gitti. ÇGC heyeti, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve çeşitli illerden gelen yerel gazete sahipleri ile buluştu. Heyet, Basın Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile ilgili görüşlerini paylaştı.  
    OTOMOBİL 5 TAKLA ATTI
    Dün akşam Adana'ya dönmek üzere yola çıkan heyetin içinde bulunduğu ve Veysel Aslan'ın kullandığı 34 EDY 278 plakalı otomobil Ankara- Adana karayolunun 147'nci kilometresinde yağış nedeniyle kayarak 5 takla attı. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ters dönen otomobilden ekiplerin yardımıyla çıkarılan gazeteciler 112 sağlık görevlilerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından bölgedeki en yakın hastaneye götürüldü. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan ve durumlarının iyi olduğu öğrenilen gazeteciler Adana'ya döndü. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow